***Seri e re e kompjuterëve nga HP - të gjitha në një***

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • ***Seri e re e kompjuterëve nga HP - të gjitha në një***

   Nga kompania Hewlett Packard na vjen një seri e re, më e fuqishme e kompjuterëve tek të cilët i tërë hardueri është i vendosur në ekranin e ndjeshëm në prekje. TouchSmart IQ800 duket fantastik dhe ofron mundësi të mjaftueshme edhe për përdoruesit të cilët kanë kërkesa të mëdha.

   Të fillojmë nga ekrani, tek i cili në një diagonale prej 25.5 inçësh inxhinierët e HP-së kanë futur rezolucionin prej 1920 x 1200 piksela. Ekrani është i ndjeshëm në prekje, derisa kompjuteri vjen me disa aplikacione të zhvilluar posaçërisht për të, prej të cilave kemi pakëz frikë, sepse tentimet e tilla në platformën e Windows shumë shpesh nuk përfundojnë si të famshme.

   Sa u përket specifikave tjera, janë paraqitur dy modele: TouchSmart IQ804 dhe IQ816.

   Të dyja modelet kanë pranues të integruar televiziv, kamerë uebi dhe mbështetje për Bluetooth. IQ816 ka edhe lexues Blu-ray, DVD rekorder, kartelë grafike GeForce 9600M GS dhe procesor të Intelit Core 2 Duo T8100 i cili punon me takt prej 2.10 GHz. Modeli më i dobët ka procesor diç më modest, përkundër taktit më të lartë të punës: Core 2 Duo T5850 me 2.16 GHz dhe kartelë grafike 9300M GS.

   Modeli më i dobët do të vjen në treg shumë shpejt me çmim prej 1.899 dollarësh amerikanë (rreth 1.330 euro, derisa ai më i fuqishëm do të del në shitje gjatë muajit tetor me çmim prej 2.099 dollarësh, respektivisht, 1.472 euro.
   Bilder
   • jjjkjk.jpg

    32,7 kB, 210×210, 6 mal angesehen
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   --------------------- [IMG:http://i33.tinypic.com/2qcpjiu.gif] ----------------------
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   -----PA PIK INTERESI!-----