Angepinnt Sharmi i dashurisë i shenjave të horoskopit

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Sharmi i dashurisë i shenjave të horoskopit

   që në takimin e parë lënë përshtypje të fortë. Si të mos ishte kështu, kur qëllimi i tyre jetësor është që t’i imponohen rrethinës! Kërkojnë lidhje epshore në të cilën do të jenë dominues, por kur dashurohen janë shumë të sinqertë dhe spontanë, ndërsa për shkak të sjelljes së tyre impulsive nganjëherë lënë përshtypjen e njerëzve që kërkojnë sherre!

   Demat

   janë materialistë të mëdhenj, të cilët edhe marrëdhëniet emocionale shpesh i kundrojnë nëpërmjet interesit. Para partnerit potencial gjithnjë dëshirojnë të lënë përshtypje të mirë, ndaj kërkesat e tyre të mëdha dhe prirjet sensibile i fshehin me kujdes, duke i lënë për më vonë. Rrallëherë ndërmarrin iniciativën!

   Binjakët
   do t’ju argëtojnë si asnjë shenjë tjetër. Për gjininë tjetër, të paktën në fillim, do të jetë me rëndësi pamja jashtme. Emocionet e tyre i mbajnë nën kontroll për arsye që janë të njohura vetëm për ta, por, megjithëkëtë, sharmit dhe spirituozitetit të tyre është vështirë t’u bëhet ballë.

   Gaforret

   janë tipa vërtet romantikë që shpejt dhe shpesh e ndryshojnë humorin. Nga partneri presin një kujdes të pakufishëm, ndërsa u lëshohen ndjenjave të tyre vetëm kur binden se edhe pala tjetër është e sinqertë.

   Luanët

   mund të durojnë një numër të pabesueshëm të komplimenteve dhe lavdërimeve në llogari të tyre. Çdo marrëdhënie të re e përjetojnë si një rast për t’u treguar, ndërsa, edhe pse janë shumë epshorë, nganjëherë është e pamundur që t’i dilet mbanë me xhelozinë e tyre.

   Virgjëreshat
   janë shumë të menduara dhe të drejtpërdrejta, ndërsa nga partneri kërkojnë siguri, besim dhe saktësi. Romantika e tepruar dhe shprehjet e dashurisë u duken gjëra qesharake, ndaj me virgjëreshat mos provoni diçka të tillë!

   Peshoret
   janë tipa mashtrues me stil, të cilët te gjinia tjetër kanë shumë sukses. Me kujdes e vlerësojnë sharmin, dukjen e jashtme dhe shijen e personit që u pëlqen, sepse për ta është tepër e rëndësishme ta gjejnë një partner që mund të matet me përsosurinë e tyre të jashtme.

   Akrepat

   i adhurojnë lojërat e joshjes, seksi për ta është tepër i rëndësishëm, ndërsa ndjenjat i fshehin me kujdes. Kur ndokush i lëndon, nuk e harrojnë asnjëherë hakmarrjen.

   Shigjetarët

   janë të guximshëm, kanë energji të madhe dhe vetëbesim. Janë të gatshëm për çdolloj rreziku. Aventura me shigjetarin gjithnjë do të jetë interesante, dinamike dhe me plot bujë.

   Bricjapët
   menjëherë e bëjnë me dije se në marrëdhëniet emocionale duhet të ketë rend. Lidhja e tyre zhvillohet sipas protokollit dhe pa shpërthim të emocioneve.

   Ujorët
   adhurojnë që ta tërheqin vëmendjen, ndërsa lojërat e joshjes me ta sjellin shqetësime dhe paqartësi. Sjellja e tyre nganjëherë është ekscentrike dhe provokuese, por me ta kurrë nuk do ta ndieni monotoninë.

   Peshqit

   janë persona me natyrë shumë emocionale dhe të dashuruar, ashtu që është lehtë ta tërheqësh vëmendjen e tyre. Me ta duhet të veprohet shumë me kujdes, sepse lëndohen lehtë, ndërsa imagjinata e tyre më e madhe është që rrëfimin e tyre të dashurisë ta kthejnë në një përrallë me përfundim të lumtur.