ATI Radeon HD 5870 Eyefinity

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • ATI Radeon HD 5870 Eyefinity

   [IMG:http://i47.tinypic.com/r0r02b.jpg]


   Rrodhën fotografitë e variantit Eyefinity të paralajmëruar kohë më parë të kartelës ATI Radeon HD 5870. Kjo kartelë megjithatë është diç më e ndryshme se versioni i zakonshëm, edhe pse GPU edhe më tutje ka 1600 shaderë dhe taktet referente të punës GPU/memorie prej 850/4800 MHz, rezolucionet më të mëdha kërkojnë edhe më shumë memorie. Versioni Eyefinity ka gjithsej 2 GB memorie GDDR5 dhe maskën me konektorë pak më ndryshe.
   Prej konektorëve në pjesën e poshtme ka vetëm gjashtë konektorë Mini-DisplayPort (rezoluconi i përgjithshëm maksimal është 8192 x 8192 pixelë), ndërsa pjesa e sipërme është rezervuar për largimin e ajrit të nxehtë. Të gjitha ndryshimet në krahasim me versionin standard kërkojnë edhe më shumë energji për punë - Eyefinity ka një konektor tensioni 8-pinësh dhe një 6-pinësh për dallim prej dy konektorëve 6-pinësh në Radeon HD 5870 normal.
   Çmimi dhe koha e fillimit të shitjes nuk dihen akoma, por pritet që AMD këto kartela t'i ofrojë në seri të kufizuara për një klientelë të zgjedhur.
   [IMG:http://i48.tinypic.com/j7c4ti.jpg]

   Në jetë tri gjëra duhësh ti mendosh dy herë para se ti bësh :
   - Një Zemër para se ta thyesh...
   - Një Derë para se ta mbyllësh...dhe,
   - Një Fjalë para se ta thuash...