Natën e Vitit të ri në qiell do të ndodhin dy fenomene!

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Natën e Vitit të ri në qiell do të ndodhin dy fenomene!

   [Blockierte Grafik: http://i49.tinypic.com/35d9b86.png] [Blockierte Grafik: http://i48.tinypic.com/23l0gbb.png]
   Para se të presim Vitin e ri, do jemi dëshmitarë edhe të një fenomeni të rrallë hënor, eklipsin e saj, si dhe të ashtuquajturën “Hëna blu”. Fenomeni i “Hënës blu” është i njohur edhe si hëna e dytë e plotë, gjatë një muaji ose hëna e 13 e vitit. Fenomeni i hënës blu ndodh një herë në dy vjet e gjysmë, ndërsa errësimi i saj ndodh dy herë në vit. Por, interesante është se këto fenomene ndodhin në të njejtën ditë dhe në të njëjtën kohë, një herë në 19 vjet.
  • Shum interesante...flm shum per info..!!
   Respekt!
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   --------------------- [Blockierte Grafik: http://i33.tinypic.com/2qcpjiu.gif] ----------------------
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   -----PA PIK INTERESI!-----