BMW X6 M VRS Aero nga Vorsteiner

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • BMW X6 M VRS Aero nga Vorsteiner

   [Blockierte Grafik: http://i40.tinypic.com/f2srjb.jpg]

   BMW X6 M VRS Aero është bërë nga fibrat e karbonit të formuara në vakuum që e bën 30 për qind më të qëndrueshëm dhe më të fuqishëm, sesa ekuivalenti i prodhuar në rrugën e lagët. Nga spojleri i përparmë i punuar nga fibrat e karbonit në formën e lartpërmendur, që rrit tërheqjen e përparme, deri te repartet e prapme, pakoja është e përpunuar mirë dhe intensive. Maja e punuar nga fibrat e karbonit është 40 për qind më e lehtë sesa versioni i fabrikuar dhe mban ajrin e nxehtë larg nga motori. Spojleri i tavanit përmirëson qarkullimin e ajrit, duke drejtuar në mënyrë të duhur qarkullimin e ajrit nga reparti frontal në atë të prapmë. Një difuzer në fund të veturës gjithashtu rrumbullakon gjërat. Vetura që po shihni në imazh është etiketuar si V-102 dhe ka rrota me dimensione prej 23 inç, me goma Michelin. X6 M VRS Aero do të ofrohet në treg gjatë verës.

   [Blockierte Grafik: http://i48.tinypic.com/j7c4ti.jpg]
   Në jetë tri gjëra duhësh ti mendosh dy herë para se ti bësh :
   - Një Zemër para se ta thyesh...
   - Një Derë para se ta mbyllësh...dhe,
   - Një Fjalë para se ta thuash...