Koha e kometës shfaqet edhe në SHBA

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Koha e kometës shfaqet edhe në SHBA

   [Blockierte Grafik: http://s5.tinypic.com/219tc8x_th.jpg]


   Nga
   data 30 Prill (sot) deri më 6 maj, do të mbahet festivali i filmit
   Rochester Internationa në të cilin do të shfaqen filma të gjinive të
   ndryshme përfshirë këtu komedi, drama, trilerë dhe filma dokumentarë nga
   Evropa, Azia dhe SHBA-ja.

   Rochester International këtë vit
   shënon 15 vjetorin e themelimit të tij, dhe e veçanta tjetër e këtij
   festivali është se këtë vit do të shfaqet filmi shqiptar “Koha e
   Kometës” i cili shfaqet më 2 maj në kinemanë Wehrenberg Galaxy 14 Cine.

   Rochester
   International Film Group është organizatë e artit nga Minnesota
   Juglindore dhe qëllimi i saj është që t’i shfaqë para publikut në
   Rochester filmat më cilësorë ndërkombëtar dhe filmat e pavarur.

   Gjithë ç'jemi Shqipëtarë,
   Jemi një fis e një farë,
   Kemi të tërë një shpresë,
   Një gjak, një gjuhë, një Besë.