Koha e kometës shfaqet edhe në SHBA

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Koha e kometës shfaqet edhe në SHBA

   [IMG:http://s5.tinypic.com/219tc8x_th.jpg]


   Nga
   data 30 Prill (sot) deri më 6 maj, do të mbahet festivali i filmit
   Rochester Internationa në të cilin do të shfaqen filma të gjinive të
   ndryshme përfshirë këtu komedi, drama, trilerë dhe filma dokumentarë nga
   Evropa, Azia dhe SHBA-ja.

   Rochester International këtë vit
   shënon 15 vjetorin e themelimit të tij, dhe e veçanta tjetër e këtij
   festivali është se këtë vit do të shfaqet filmi shqiptar “Koha e
   Kometës” i cili shfaqet më 2 maj në kinemanë Wehrenberg Galaxy 14 Cine.

   Rochester
   International Film Group është organizatë e artit nga Minnesota
   Juglindore dhe qëllimi i saj është që t’i shfaqë para publikut në
   Rochester filmat më cilësorë ndërkombëtar dhe filmat e pavarur.

   Gjithë ç'jemi Shqipëtarë,
   Jemi një fis e një farë,
   Kemi të tërë një shpresë,
   Një gjak, një gjuhë, një Besë.