Vëllai i Jackson: Islami ka mundur ta shpëtojë Michael-in

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Vëllai i Jackson: Islami ka mundur ta shpëtojë Michael-in

   Vëllai i Jackson: Islami ka mundur ta
   shpëtojë Michael-in
   Konvertimi në fenë Islame ka mundur ta ruajë në
   jetë Michael Jackson, ka thënë Jermaine Jackson duke kujtuar vëllain në
   njëvjetorin e vdekjes së tij.
   Jermaine ka thënë për radion BBC World Service se ai shpesh ishte
   munduar ta bindë Michael-in të konvertohet në Islam dhe të largohet nga
   Amerika.

   “Kam menduar se nëse Michael e përqafon Islamin ai ende do të ishte
   këtu sot dhe e them këtë për shumë arsye”.

   “Pse? Pasi kur jeni 100% i pastër në mendjen tuaj se i kujt jeni dhe
   çfarë jeni dhe pse jeni ju dhe gjithkush rreth jush, atëherë gjërat
   ndryshojnë në mënyrë që është mirë për ju. Është një gjë që të jep
   fuqi”, ka thënë Jermaine.

   Vëllai i Michael po ashtu ka thënë se Mbreti i Popit nuk e kishte
   kundërshtuar idenë për t’u bërë Mysliman.

   “I gjithë sigurimi i tij u bënë Myslimanë pasi ai kishte besim në
   Islamin, pasi ata njerëzit të cilët do të sakrifikonin jetën e tyre dhe
   po ashtu të cilët përpiqeshin të ishin qeniet më të mira njerëzore që
   mund të ishin, jo për Michael Jackson, por për Allahun. Andaj të kesh
   gjithë ata njerëz rrotull, e dini se do të jeni të mbrojtur pasi kjo
   është një mbrojtje e Zotit”, ka shtuar Jermaine.

   Sot, 25 qershor, bëhen një vit nga vdekja e Michael Jackson, që
   supozohet se ndërroi jetë për shkak të konsumimit të tepruar të barnave
   të përshkruara.