[IMG:http://i52.tinypic.com/2a5b0py.jpg]
Meqenëse veturat luksoze po bëhen gjithnjë e më të ndërlikuara për t’i përshkruar të gjitha ato që mund t’i ofrohen një blerësi potencial, dizajni gjithnjë e më shumë po shndërrohet në një prioritet, si për prodhuesin, ashtu edhe për blerësin.
Dhe si dëshmi për këtë, është edhe angazhimi maksimal nga Mercedes për pamjen e modelit të ri CLS, një veturë për të cilën qysh tani mund të thuhet se ka nisur një revolucion në tregun e veturave. Rafinimi i një S-Class me një siluetë më sportive, e bën këtë veturë jashtëzakonisht atraktive për syrin e secilit.
Pjesa e jashtme e pagabuar
CLS i ri është bindës – nga jashtë dhe brenda. Dizajni i tij i shtrenjtë, kombinon atletikën dhe elegancën në mënyrë të paimitueshme. Forma të qarta dhe bashkëveprim i linjave dhe kthesave, përfaqësojnë projektimin e lartë artistik dhe estetikë të pastër. Një risi është edhe dizajni i dritave, ku tani janë aplikuar drita LED në formën e shkronjës C. Kështu, CLS i ri është joshës edhe gjatë natës.
Një brendi me vlera
Falë punës së shkëlqyeshme të dizajnerëve, edhe pjesa e brendshme ka një dizajn perfekt, që reflekton edhe bukurinë e jashtme të CLS-s edhe në brendi. Tërë interieri mishëron shumë detaje dhe materiale me cilësi të lartë Premium. Elemente dekorative ekskluzive në nuancë argjendi, të kombinuara me ekranin e madh TFT dhe analogun e orës, krijon një ambient klasik dhe jashtëzakonisht tërheqës.
Po ashtu, të gjitha elementet e kontrollit, janë të vendosura në mënyrë të përkryer në kabinë, ndërsa ekrani Multi-funksion, mundëson që të gjitha parametrat të rregullohen me lehtësi, duke i mundësuar shoferit të përqendrohet tërësisht në rrugë. Pasagjerët në pjesën e pasme, kanë një nivel të lartë të rehatisë, ndërsa për sigurinë përkujdeset sistemi i airbag-ve PRE-Safe.
Pakoja Plus “Assistance Opsional Driver”, përdor sistemin Blind Spot Active, që përmes sensorëve monitoron shpejtësinë midis 30 dhe 250 km / h në zonën në të majtë dhe të djathtë dhe pas makinave.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Y6wvpQz1oss&feature=player_embedded[media]
Gjithë ç'jemi Shqipëtarë,
Jemi një fis e një farë,
Kemi të tërë një shpresë,
Një gjak, një gjuhë, një Besë.