Gezuar Krishtlindjet _Www.shqipet.eu

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • URIME KRISHTLINDJEN! - Të gjithë vëllezërve tanë shqiptarë të besimit katolik, ua uroj nga zemra: GËZUAR KRISHTLINDJEN!
   Edhe me këtë ditë të madhërishme fetare krishtere, të gjithë shqiptarët pa dallim feje (myslimanë, ortodoksë, katolikë), le të jemi së bashku me urime dhe gëzime pran njeri tjetrit.Uroj të mbretëroj hamonia, paqja dhe mbi gjithash DASHURIA në mbarë KOMBIN TONË .
   Në qoftë se lutemi, do të besojmë, Nëse besojmë, do të kemi dashuri, Nëse kemi dashuri, do të shërbejmë (Nëna Terezë) Pra,të lutemi të gjithë së bashku që të mbretëroj paqja, shëndeti, gëzimi, lumturia, hareja, mirëqenia dhe prosperitet le të zotërojnë përherë kudo dhe në të gjitha familjet tona. AMEN!Ashtu Qoftë

   me respekt vëllazëror ymer prizreni