Disku më i hollë USB 3.0

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Disku më i hollë USB 3.0

   [Blockierte Grafik: http://i54.tinypic.com/2m304jr.jpg]
   Freecom ka prezantuar diskun më të hollë mobil i cili në kompjuter lidhet përmes interfejsit USB 3.0. Disku i takon linjës Mobile Drive Mg të Freecom dhe vjen me shtëpizë të lehtë magnezi.
   Trashësia e shtëpizës është 10 milimetra, ndërsa shpejtësia e bartjes së të dhënave shkon deri 130 MB/s. Edhe pse Apple akoma nuk përkrah zyrtarisht USB 3.0, disqet u dedikohen në rend të parë kompjuterëve Mac, dhe vijnë të formatuar në filesystem për Mac. Janë në dispozicion me kapacitet prej 750 dhe 320 GB.
   Çmimi i diskut 750 GB me USB 3.0 dhe FireWire 800 në tregun amerikan është 170 dollarë. Versionet me USB 2.0 kushtojnë 130 dhe 190 dollarë, për kapacitetet me 750 dhe 320 GB.