Voja e kalit

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Ish kane ni Rugovan edhe bjen bjeshkes te poshte ne pazar ne Peje, edhe tuj kerku e sheh njanin tuj shit buston (shalqi) edhe ky nuk kish pa kurr buston se atje nuk rritet ne Rugov edhe po e pyet qka jane keto : tash ky tjetri po mendohet vet me veti, thot cfare pyetje more budallic eshte kjo`, mendon qe po bon Rugovani hajgare edhe i thote keto jane Vo te Kalit,
   Po tash ky Rygovani po quditet thot opopo po ma shet nje edhe e blen edhe niset bjeshkes perpjet edhe tash tuj u gezu kur ti qel voja e ja ban ni kali e lmon rruges dhe i rrshet prej dore dhe i bjen ni qufurr ( ni tub me therra apo ni glli) edhe mu ne ate qufurr ish kane ni lepur i mshefur edhe trembet lepuri dhe ik, dhe ky tash pe shikon edhe thot upupuupupup po Gomar koka qen i rrumi dreqit
  • AVNI77 schrieb:

   Ish kane ni Rugovan edhe bjen bjeshkes te poshte ne pazar ne Peje, edhe tuj kerku e sheh njanin tuj shit buston (shalqi) edhe ky nuk kish pa kurr buston se atje nuk rritet ne Rugov edhe po e pyet qka jane keto : tash ky tjetri po mendohet vet me veti, thot cfare pyetje more budallic eshte kjo`, mendon qe po bon Rugovani hajgare edhe i thote keto jane Vo te Kalit,
   Po tash ky Rygovani po quditet thot opopo po ma shet nje edhe e blen edhe niset bjeshkes perpjet edhe tash tuj u gezu kur ti qel voja e ja ban ni kali e lmon rruges dhe i rrshet prej dore dhe i bjen ni qufurr ( ni tub me therra apo ni glli) edhe mu ne ate qufurr ish kane ni lepur i mshefur edhe trembet lepuri dhe ik, dhe ky tash pe shikon edhe thot upupuupupup po Gomar koka qen i rrumi dreqit

   flm shum per ket ...