Angepinnt Vidhen miliona e-mail adresa

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Vidhen miliona e-mail adresa

   Supozohet se me miliona adresa të ligjshme të e-mailave janë
   vjedhur në sulmin e kryer të hakerëve ndaj kompanisë reklamuese
   amerikane Epsilon.

   [Blockierte Grafik: http://i52.tinypic.com/2wm1anl.jpg]

   Kjo kompani udhëheq me komunikimin e
   shumë kompanive dhe dërgon mbi 40 miliardë porosi elektronike në vit.
   Epsilon ka mbi 2.500 klientë, përfshirë edhe kompanitë e njohura si
   BestBuy, TiVo, Walgreens, Capital One, JP Morgan e Citigroup.

   Shumë nga klientët e kësaj kompanie kanë kontaktuar klientët e tyre
   duke ua tërhequr vërejtjen se sulmuesit do të mund të shfrytëzojnë të
   dhënat e vjedhura dhe t’i mashtrojnë ata me qëllim të marrjes së më
   shumë informatave. Përkundër asaj që Epsilon nuk ka theksuar se të
   dhënat e kujt janë vjedhur, shumë kompani tanimë kanë paraqitur rastet e
   sulmeve.