Angepinnt Barcoleta nga Moxxi

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Pak ‘Chuck Norris’...

   - Chuck Norrisin e kanë lëshuar dy herë kur ka qenë foshnje. Një herë në Hiroshima dhe herën tjetër në Nagasaki.

   - Pse nuk ka luajtur Chuck Norrisi te filmi “Titanic”? Sepse do t’i shpëtonte të gjithë.

   - Nuk ekziston teoria e evolucionit. Ekziston vetëm lista e specieve të cilat Chuck Norrisi i ka lejuar të jetojnë.

   - Chuck Norrisi u ka treguar daltonistëve si duken ngjyrat.

   - Nuk ka lesbike, ka vetëm femra që ende nuk e kanë takuar Chuck Norrisin.

   - Jashtëtokësorët ekzistojnë! Por nuk janë të çmendur të vijnë në të njëjtin planet ku jeton Chuck Norrisi.

   - Chuck Norrisi ka vdekur para 20 vitesh, mirëpo Vdekja akoma nuk e ka marrë guximin që t’i tregojë për këtë.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Shpjegimi profesional

   - Babi më thuaj si kam lindur!.
   - Biri im, e kam ditur se një ditë do të më pyesësh për këtë. Ja kështu. Babi dhe nëna kanë bërë një copy/paste në një chat në MSN. Pastaj babi i ka caktuar mamit takim përmes e-mailit në WC në një cybercaffe. Më pas mami ka bërë ca download-e me memory stick-un e babit. Kur babi ishte i gatshëm për upload, e vërejtëm se nuk kishim vendosur firewall. Meqë ishte vonë të përdornim undo dhe as delete nuk ndihmonte, pas nëntë muajsh na erdhi një virus...
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Pijanecët

   Tre pijanecë ndaluan një taksi. Shoferi e kuptoi që ata ishin të pirë, ndezi makinën, e fiku prapë dhe iu tha “arritëm”.

   I pari ia dha lekët...

   I dyti e falënderoi, ndërsa i treti e gjuajti me grushte.

   Shoferi i habitur shpresoi që ata të mos e kenë kuptuar që makina
   s’kishte lëvizur fare nga vendi dhe i drejtohet të tretit: Pse më
   gjuajte more?!

   I treti i përgjigjet: Herën tjetër kontrolloje shpejtësinë se desh na mbyte...!
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Troket fqinja në derë:
   - Kam aq dëshirë të madhe që të dal, të kënaqem, të pi dhe të përfundoj me një mashkull në krevat. A jeni i lirë sonte?
   - Po - përgjigjet fqinji i gëzuar.
   - Shumë mirë atëherë. Do të thotë mund të kujdeseni për qenin tim?
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1