Angepinnt Barcoleta nga Moxxi

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Pak ‘Chuck Norris’...

   - Chuck Norrisin e kanë lëshuar dy herë kur ka qenë foshnje. Një herë në Hiroshima dhe herën tjetër në Nagasaki.

   - Pse nuk ka luajtur Chuck Norrisi te filmi “Titanic”? Sepse do t’i shpëtonte të gjithë.

   - Nuk ekziston teoria e evolucionit. Ekziston vetëm lista e specieve të cilat Chuck Norrisi i ka lejuar të jetojnë.

   - Chuck Norrisi u ka treguar daltonistëve si duken ngjyrat.

   - Nuk ka lesbike, ka vetëm femra që ende nuk e kanë takuar Chuck Norrisin.

   - Jashtëtokësorët ekzistojnë! Por nuk janë të çmendur të vijnë në të njëjtin planet ku jeton Chuck Norrisi.

   - Chuck Norrisi ka vdekur para 20 vitesh, mirëpo Vdekja akoma nuk e ka marrë guximin që t’i tregojë për këtë.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Shpjegimi profesional

   - Babi më thuaj si kam lindur!.
   - Biri im, e kam ditur se një ditë do të më pyesësh për këtë. Ja kështu. Babi dhe nëna kanë bërë një copy/paste në një chat në MSN. Pastaj babi i ka caktuar mamit takim përmes e-mailit në WC në një cybercaffe. Më pas mami ka bërë ca download-e me memory stick-un e babit. Kur babi ishte i gatshëm për upload, e vërejtëm se nuk kishim vendosur firewall. Meqë ishte vonë të përdornim undo dhe as delete nuk ndihmonte, pas nëntë muajsh na erdhi një virus...
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Pijanecët

   Tre pijanecë ndaluan një taksi. Shoferi e kuptoi që ata ishin të pirë, ndezi makinën, e fiku prapë dhe iu tha “arritëm”.

   I pari ia dha lekët...

   I dyti e falënderoi, ndërsa i treti e gjuajti me grushte.

   Shoferi i habitur shpresoi që ata të mos e kenë kuptuar që makina
   s’kishte lëvizur fare nga vendi dhe i drejtohet të tretit: Pse më
   gjuajte more?!

   I treti i përgjigjet: Herën tjetër kontrolloje shpejtësinë se desh na mbyte...!
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1
  • Troket fqinja në derë:
   - Kam aq dëshirë të madhe që të dal, të kënaqem, të pi dhe të përfundoj me një mashkull në krevat. A jeni i lirë sonte?
   - Po - përgjigjet fqinji i gëzuar.
   - Shumë mirë atëherë. Do të thotë mund të kujdeseni për qenin tim?
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1