Si ta forconi egon e partnerit

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Si ta forconi egon e partnerit

   Asnjë mashkull nuk do të jetë i lumtur nëse pas seksit i thoni se ka qenë ‘i mirë’. Ai dëshiron të dëgjojë se ka qenë i shkëlqyeshëm, i jashtëzakonshëm dhe perfekt.

   Megjithatë, nuk është lehtë me egon e lënduar mashkullore. Disa prej meshkujve për shkak të vlerësimit jo të mirë të ‘veprës’ së tyre, mund të shkojnë aq larg saqë ta refuzojnë seksin.

   Mirëpo, ekzistojnë disa fjali dhe veprime përmes të cilave mund ta ngritni krenarinë mashkullore.

   Iniciojeni seksin
   Sa më shpesh e nxitni seksin, ai do të mendojë se kënaqeni derisa jeni intime me të.


   Bëni seks me zë
   Çlirojuni dhe shpreheni me zë kënaqësinë. Duke ju dëgjuar se po kënaqeni, kjo do të ndikojë pozitivisht në egon e partnerit, ndërsa edhe ju do të përjetoni kulmin.


   Jini e sinqertë, por e butë
   Nëse me partnerin nuk flisni haptas për seksin, atëherë jeta juaj seksuale është e dënuar për dështim. Por, në mënyrë që ai të mos lëndohet, fokusohuni më shumë në nevojat tuaja dhe jo në ejakulimin e tij të shpejtë.


   Këshillojeni
   Disa nga nxitjet që ai dëshiron të dëgjojë, janë: më pëlqen kur e bën këtë; do të doja ta përsëris sërish, më ka kënaqur shumë; a e di se çfarë më pëlqen të më bësh më shumë; a e di se çfarë kam dëshiruar gjithmonë të provoj?


   Zgjidhni fjalët dhe intonacionin
   Herën tjetër kur dëshironi t’i tregoni dikujt se ka qenë i mirë në krevat, shprehuni ashtu sikur ta keni arritur majën e botës.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1