SalamWorld, Facebooku i myslimanëve

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • SalamWorld, Facebooku i myslimanëve

   [Blockierte Grafik: http://i41.tinypic.com/2vjqseu.jpg]

   Një rrjet social shumë i ngjashëm me atë Facebook, por i dedikuar vetëm për myslimanët, do të aktivizohet, sipas asaj çka bëhet e ditur nga webmanagercenter, në fillim të vitit 2012.

   SalamWorld.com, i krijuar nga një grup biznesmenësh myslimanë, sipas zv/presidentit rus Akhmed Azimov, do të ketë si objektiv promovimin e njohjeve të vlerave myslimane të Islamit.

   Raportohet se ky rrjet i ri social do të ketë për qëllim t'i përgjigjet çështjeve të shumta familjare dhe do të mbështesë mësimdhënien on-line.

   Ai do t'iu tregojë përdoruesve të tij xhamitë apo dhe “dyqanin hallall” më të afërt që mund të gjejnë.

   Për promovuesit ky rrjet social do të ketë 50 milionë përdorues brenda tre vjetëve