Të moshuarit e dëshirojnë seksin më shumë se 30-vjeçarët

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Të moshuarit e dëshirojnë seksin më shumë se 30-vjeçarët

   Meshkujt dhe femrat në të pesëdhjetat e dëshirojnë seksin më shumë se sa njerëzit në të tridhjetat. Një anketim ka nxjerrë në pah se pas kopshtit dhe ushqimit, marrëdhënia seksuale vjen në rend të tretë te njerëzit në të pesëdhjetat. Ndërsa te 18 për qind e tyre, seksi ishte në vend të parë.Nga ana tjetër, njerëzit në të tridhjetat më së shumti dëshirojnë të shëtisin, të hanë dhe të shikojnë televizor. Besoni ose jo, te ky grup seksi zinte vendin e dhjetë në listën e aktiviteteve të dëshiruara.
   Marrëdhënia seksuale është një kënaqësi e veçantë në momentet e vështira ekonomike, ndërsa njerëzit e konsiderojnë si të shkëlqyer edhe për mbajtjen e formës.
   “Njerëzit të cilët kanë mbi 50 vjet dhe dëshirojnë ta mbajnë figurën e mirë, duhet të ushtrojnë së paku tri herë në javë, ndërsa seksi edhe ashtu është i dëshiruar. Mendimet se janë të moshuar për seks janë qesharake. Të gjithë njerëzit mbi 50 vjet duhet të kenë jetë të rregullt seksuale”, pohojnë ekspertët.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1