Meshkujt dhe femrat, të fshehtat e joshjes

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Meshkujt dhe femrat, të fshehtat e joshjes

   Dihet se meshkujt janë parimisht tipa vizual, prandaj mund të paramendohet se do t’i vlerësojnë femrat sipas vetive të tyre fizike dhe jo sipas personalitetit. Ndërkaq, femrat kanë kritere krejtësisht tjera për meshkujt. Ndërsa pyetja shekullore është: Çfarë në të vërtetë shikojnë femrat dhe çfarë shikojnë meshkujt?Portalet e ndryshme kanë hulumtuar mbi 20 mijë njerëz, për të zbuluar përgjigjen në këtë pyetje të ‘nxehtë’. Shpeshherë është thënë se përshtypja e parë është e rëndësishme, mirëpo sipas rezultateve nga këto anketime, në radhë të parë meshkujt joshen nga afria seksuale dhe buzëqeshja, ndërsa femrat në radhë të parë shikojnë karakterin dhe sensin e humorit.
   Top-dhjetë gjërat që joshin meshkujt:
   1. Afria seksuale
   2. Buzëqeshja
   3. Karakteri
   4. Sensi i humorit
   5. Forma trupore
   6. Sytë
   7. Inteligjenca
   8. Aftësitë komunikuese
   9. Dhëmbët dhe buzët
   10. Flokët

   Top-dhjetë gjërat që joshin femrat:
   1. Karakteri
   2. Sensi i humorit
   3. Aftësitë komunikuese
   4. Kuraja seksuale
   5. Inteligjenca
   6. Buzëqeshja
   7. Aftësia për të dëgjuar
   8. Paratë dhe fuqia
   9. Forma e trupit dhe muskujt
   10. Sytë

   Është interesante se edhe te meshkujt edhe te femrat, buzëqeshja, karakteri dhe sensi i humorit gjenden në maje të listës, ndërsa elementet fizike janë më pak të rëndësishme, gjë që sjell njohuri të reja në botën e joshjes, flirtit dhe përvetësimit.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1