Përdoruesit e Samsung Galaxy të surprizuar

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Përdoruesit e Samsung Galaxy të surprizuar

   [Blockierte Grafik: http://i40.tinypic.com/2n1yt8z.jpg]

   Linja e Galaxy Nexus është konsideruar shpesh si kremi dhe trupi. Nexus është seria e vetme e aparateve të hartuar me ndihmën e Google dhe për këtë arsye këto telefona janë gjithnjë të parët për të marrë më të rejat nga OS. Samsung i ri Galaxy Nexus i lancuar në 17 dhjetor u adaptua menjëherë tek konsumatorët pikërisht për disa karateristika të tij.

   Forca e sinjalit është elementi i parë i vlerësua nga konsumatorët dhe për ta është cilësuar mbresëlënëse. Hapja e faqes në fillim fare, pra ç’kyçja e telefonit është një tipar i veçantë për të Samsung Galaxy Nexus.

   Testimi ka konfirmuar se teknologjia e re faciale e cila çliron nga çelësi telefonin me një trokitje të lehtë dhe ndriçimi janë të përsosur duke sigruar edhe sigurinë e telefonit. Nëse pajisja është pak e shtrembër ai nuk lejon të hapet telefoni gabimisht duke rritur sigurinë.
   Moxxi

   Fc Barcelona Nr.1