Morali...

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Një dite ishte pyetur një profesor i matematikës për vlerën e gruas...
   Dhe Ai u përgjigj:
   Nëse gruaja... është pronare e moralit atëherë ajo vlerësohet me = 1
   Nëse ajo posedon bukuri atëherë i shtohet vlera e saj me një zero = 10
   Nëse ajo është zemërbardhë atëherë i shtohet vlerës së saj edhe një zero = 100
   Nëse ajo posedon autoritet familjar atëherë vlerës së saj i shtohet edhe një zero = 1000

   Dhe nëse ia largojmë numrin një [1] (moralin) atëherë vlera e saj do të mbetet
   [ 000 ] , dhe kështu ajo mbetet e pavlerë.
   Morali dhe sjellja e mirë është vlera e femrës, Stolia...
   HERE YOU GET WHAT YOU NEED