Cka eshte GPRS?

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Cka eshte GPRS?

   [Blockierte Grafik: http://i48.tinypic.com/2nge71f.jpg]
   GPRS rrjeti ne celularin tuaj ju konekton ne internet per te shfletuar dhe shkarkuar. Nese GPRS eshte i konfiguruar me te dhena te gabuara rrjeti juaj do te humbet. Shumica e Celulareve te cilat perdorin GPRS, se pari duhet te konsultohen me operatorin e rrjetit ne kete rast providerin.

   Si njihet ndryshe GPRS?
   GPRS ndryshe njihet si sherbim i komunikimit, i cili perdoret me shume ne celular. Celulari i blere direkt nga operatoret mobil vjen i programuar me GPRS, por juve do te ju duhet te rikonfiguroni GPRS nese ju e bartni ate ne nje rrjet te ri.

   Cka permban konfigurimi?

   Profili i GPRS permban informacione si emrin e rrjetit dhe faqen startuese kur te hapni shfletuesin e internetit ne celularin tuaj. IP-Adresat jane te perfshira ne profil gjithashtu. Ju mundeni qe manualisht ti shenoni informacionet e IP adresave, por nese ju nuk dini atehere celulari juaj do te shikoj per nje IP dinamike.

   Kujdes

   Nese ju beni ndryshime ne Profilin e GPRS pa e ditur se cfare jeni duke bere, kjo rezikon ne humbjen e rrjetit te internetit ne telefonin tuaj. Faqen startuese mund ta ndryshoni pa pasur asnje rrezik qe ta humbni rrjetin, por gjerat tjera sikur APN mund te humb rrjetin ne telefonin tuaj.