tem te diblomes

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • tem te diblomes

   studjoj elektroniken a din dikush mem propozu naj tem te diplomes ne elektroniken digjitale dhe te kem literatur.
   ose qe keni mundesi mem gjet literatur per ket tem A New CMOS Ternary Logic Design for Low-power Low-voltage Circuits, ose shqip projektimi i qarqeve logjike CMOS te trefishta per fuqit dhe tensionet e ulta,
   ose te me gjeni nje pjes per . CMOS , pastaj . CMOS Ternary Logic, pastaj . Low-power Low-voltage Circuits