Qysh Me Fsheh Mbiemrin ne Facebook?

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Qysh Me Fsheh Mbiemrin ne Facebook?

   [IMG:http://i39.tinypic.com/9gkgzm.jpg]

   1. Gjeni nje Proxy te Indonezise
   2. Varesisht prej browserit vendoseni proxyn ne browserin tuaj. (Firefox: Options – Advanced – Network – Settings – Connection Settings – And choose manual proxy configuration.)
   3. Vendoseni proxyn ne browser
   4. Hapeni llogarine tuaj te facebook
   5. Ndryshoni gjuhen nga ajo qe e keni momentalisht ne Bahasa Indonesia
   6. Pastaj vetem largojeni mbiemrin dhe lereni vetem emrin
   7. Tashme e keni facebookun vetem me emer, pa mbiemer