Leta dhe Lulzim Morina | Kenge per deshmorin Sadik Shala 2013 |

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team