10 gënjeshtrat që thonë meshkujt e femrat në CHAT!

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • 10 gënjeshtrat që thonë meshkujt e femrat në CHAT!

   [Blockierte Grafik: http://images.botasot.info/uploads/largea_2bc5e2b9d6270d797367547c5b7e59be1384069932.jpg]
   MESHKUJT:

   1. Puna (Natyrish që thonë jemi në punë, kjo gjë i bën ata të ndihen sikur thonë të vërtetën)
   2. Gjatësia (thonë gjithmonë se janë të gjatë, nuk thonë asnjëherë të vërtetën)
   3. Pesha/gjendja fizike (pesha nuk ka dhe shumë rëndësi, por rëndësi ka se për çfarë janë të aftë.Thonë se bëjnë shumë lloje sportesh atletike dhe “shkrihen” në palestër)
   4. Nuk ju pëlqen futbolli (shikojnë vetëm seri sociale në televizion, nuk shikojnë lojëra televizive)
   5. Paraja (protofoli plot, të ardhura të larta dhe të patundëshme)
   6. Pozicioni i lartë në punë (nuk thonë kurrë se janë punonjës të zakonshëm të disa kompanive)
   7. Personalitet interesant (diskutimet e tij janë të nivelit të lartë dhe jo për tu tallur)
   8. Njeh njerëz të rëndësishëm (mund të thonë se kanë ngrënë drekë dhe me Brad Pitt)
   9. Janë të diplomuar (studentët më të mirë në shkollë, studentë të shkëlqyer si asnjë tjetër)
   10. Humoristë (qeshin nga mëngjesi deri në mbrëmje, nuk bëjnë asnjë pushim)

   FEMRAT:

   1.Pesha (gjithmonë thonë se kanë një trup të bukur dhe jo mbipeshë)
   2. Mosha (humbasin gjithmonë disa vite, fajësojnë matematikën për këtë gjë)
   3. Gjendja fizike (e mirë, jo e keqe)
   4. Gjatësia (normale, shifrat janë shumë afër së vërtetës)
   5. Paraja ( ikje nga realiteti i rrallë)
   6. Busti ( gjithmonë duke shtuar pikë shtesë, rrisin përmasat e tyre)
   7. Profesioni (në të shumtat e rasteve atë shprehen se kanë një profesion artistik)
   8. Thjeshtësia dhe e natyrshme (nuk bëjnë shumë tualet, nuk merren shumë me pamjen e tyre dhe kjo gjë i bën të përsosura)
   9. Janë diplomuar (lexojnë shumë dhe sidomos libra pas-shkollorë)
   10. Është nga një familje e mirë (të kombinuara zakonisht me statusin social dhe gjendjen financiare)