Komandantët e hoteleve, rikthejnë Serbinë në Kosovë përmes eshtrave të shqiptarëve!

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Komandantët e hoteleve, rikthejnë Serbinë në Kosovë përmes eshtrave të shqiptarëve!   Të pafalshmit!'U hodh gur e asfalt' mbi trupat e shqiptarëve të vrarë e të masakruar nga shteti serb, në varrezën masive që u zbulua në Rashkë të Serbisë.
   Dhe atë rrugë serbët e pagëzuan 'Kosmetski put'.
   Pra, në Kosovë serbët kthehen vetëm duke shkelur nëpër trupat e vrarë e të masakruar të shqiptarëve!
   Por, ende pa u kthyer viktimat shqiptare për t'u varrosur në Kosovë, në Kosovë u kthye Serbia!
   Përpara viktimave shqiptare, në Kosovë u kthye Serbia!
   Njejtë ia bën Isa Boletinit.
   E hodhën në një gropë mbi të cilën ndërtuan parking e pas parkingut ndërtuan luna-park për fëmijë!
   Dhe, përsëri shqiptarët nuk mundën pa Serbi!
   Përsëri në Kosovë u kthye Serbia!
   Komandantët e hoteleve shqiptare, e kthyen Serbinë në Kosovë, pa asnjë kusht!
   Serbia, as nuk shprehu keqardhje formalisht, as Hajredin Kuçi me kryeministrin e tij, Serbinë nuk e paditën për krime kundër njerëzimit!
   Pra, e falën Serbinë!
   E pse e falën Serbinë me kaq lehtësi dhe ia plotësuan të gjitha dëshirat, në fund ia rehabilituan vrasësit, paramilitarët, kriminelët më të tmerrshëm!
   Sepse, punëtorë të Serbisë janë vetë!
   A është e rastit!
   Pse për mbi dhjetëmijë shqiptarë të vrarë nga Serbia, u akuzuan vetëm dy serb!
   Për t'u kthyer në Kosovë, për t'u bërë policë të Kosovës e Metohisë policët e paramilitarët serb që vranë e masakruan shqiptarët në luftë, Serbia e 'shiti' informacionin për varrezën masive në Rashkë, informatë që e kanë ditur dhe e kanë fshehur UNMIK-u!
   Kosova e Hashim Thaçit me shokë nuk mundet pa Serbi! Përfshirë komandantët e Dukagjinit, që kurrë nuk i kanë thënë JO tradhtive kombëtare të kompanisë Thaçi!
   Kush ka luftuar?
   Këta kanë luftuar?
   Ne i kemi parë vetëm duke luftuar me mish me shpirt për ta kthyer shtetin serb në Kosovë-dhe e kthyen!
   Kush ka luftuar-është vrarë!
   E, neve asgjë më nuk na ngushëllon!
   As idea se një ditë tradhtarët e PDK-së, që në emër të UÇK-së e kthyen Serbinë në Kosovë, s'do ta kenë një varr për vete në Kosovë, siç nuk guxojnë prej Serbisë krejt shqiptaria bashkë ta varrosin Isë Boletinin në vendlindjen e tij!
   Lum ai që nuk ka vdekur për atdheun e Kosovës e Metohisë!
   Tash, që e kthyet Serbinë në Kosovë, vazhdoni e faluni...dhe lutuni pesë vakteve për mëshirë!
   E, Zoti nuk fal! Se, sikur të falte Zoti, nuk do ta kishte krijuar ferrin!