Shishja e verës hapet edhe me këpucë | Video |

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Shishja e verës hapet edhe me këpucë | Video |

   Nëse ndodheni në një situatë në të cilën dëshironi të hapni një shishe vere, por nuk keni nxjerrëse tapash, mos u pikëlloni, krejt çfarë ju duhet është një këpucë. Kuriozitet.net jua prezanton një ekspert vere, Stephen Cronk, i cili ka hapur shumë shishe në jetën e tij dhe në videon e mëposhtme tregon një mënyrë alternative për të nxjerrë tapën nga shishja. Shishen duhet ta vendosni në këpucë dhe pastaj të godisni në një bazë të fortë. Pas disa goditjesh, tapa do të dalë mjaftueshëm sa mund ta nxirrni me dorë.
   Der Author hat diesen Text versteckt. Zum Einloggen oder Registrieren hier klicken.
   HERE YOU GET WHAT YOU NEED