Qeni që i përngjanë Vladimir Putinit

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Qeni që i përngjanë Vladimir Putinit


   Një burrë në Ukrainë e ka gjetur një qen i cili i përngjanë presidentit rus Vladimir Putin. Qeni i gjetur në qendër të Kievit, thuhet të jetë një përzierje në mes të qenit të gjahut Staffordshire dhe pastorit gjerman. ...


   Një burrë në Ukrainë e ka gjetur një qen i cili i përngjanë presidentit rus Vladimir Putin.

   Qeni i gjetur në qendër të Kievit, thuhet të jetë një përzierje në mes të qenit të gjahut Staffordshire dhe pastorit gjerman.

   Detaje të tjera rreth qenit dhe personit që e gjeti atë, nuk janë zbuluar ende.

   E shpejt, qeni është bërë sensacion në internet, me komentues që thonë se Putini duket më shumë si qeni, se që qeni duket si Putin.

   Gjithashtu, referenca janë bërë edhe me 'Heart of a dog' të Mikhail Bulgakov, i cili flet për një qen që shndërrohet në njeri.