Fjalimi Qe Ndikoj Ne Ndarjen E Mitrovices .e Kujt Është Kosova Z.kryeministër?!

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • Fjalimi Qe Ndikoj Ne Ndarjen E Mitrovices .e Kujt Është Kosova Z.kryeministër?!

   Duke parë se Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, në prag të zgjedhjeve, paska hapur zemrën për të bashkëbiseduar me qytetarë, po e shfrytëzoj këtë mundësi, si qytetarë i Kosovës, meqenëse ai është Kryeministër i gjithë vendit dhe qytetarëve pa dallim, shpresoj se do të më përgjigjet edhe mua, e madje do të duhej ta tregonte transparencën e tij duke e publikuar edhe në Facebook, kjo do të dëshmonte në formën më të mirë, nëse Kryeministri po iu përgjigjet pyetjeve të vërteta të qytetarëve, apo vetëm pyetjeve të inskenuara e të parapërgatitura nga vetë ai.

   [size=medium]Shkak për këto pyetje, mora videon e fundit të publikuar, ku shihet Kryeministri duke mbajtur fjalim para qytetarëve të Mitrovicës, në kohën kur Mitrovica po ndahej.


   [size=medium]1. Cilët ishin përfaqësuesit, liderët apo personat nga pala serbe të cilët deklarove se i takove matanë urës së Ibrit bashkë me përfaqësuesin francez? [/size]
   [size=medium]2. Çfarë u dakorduat me ta, a është gjendja e mëvonshme në Mitrovicë , ndarja e qytetit, rezultat i kësaj marrëveshje?[/size]
   [size=medium]3. A nuk ju vinte turp kur qytetarëve ua ndaluat këngët patriotike dhe thirrjet për UCK-në për t’iu drejtuar atyre (mashtruar ata)?[/size]
   [size=medium]4. Ju u premtonit qytetarëve të Mitrovicës se do të ktheheshin nëpër shtëpitë e tyre dhe vendet e tyre të punës, se ata do të duhet të kenë besim në udhëheqjen e tyre. Por, z. Thaçi, a besoni se ju e meritoni besimin e qytetarëve të Kosovës pas tërë këtyre mashtrimeve (tashmë edhe të dokumentuara)?[/size]
   [size=medium]5. A ndiheni përgjegjës për faktin se edhe sot pas 15 vitesh qytetarët shqiptar të Mitrovicës jetojnë larg shtëpive, pronave dhe vendeve të tyre të punës, madje ndihen të rrezikuar të lëvizin të lirë në shtetin e tyre?[/size]
   [size=medium]6. Keni thënë se në Kosovë duhet të jetojnë edhe serbet që nuk bënë krime (dhe unë këtu pajtohem plotësisht). Por a nuk janë kriminel vrasësit e policit të Republikës tonë, heroit Enver Zymberi dhe doganierit të EULEX-it, Audrius Senavicius? [/size]
   [size=medium]7. Para disa ditësh keni deklaruar se ka pasur njerëz që në Rambuje kanë dashur të pranojnë një autonomi për Kosovën, po ju çfarë pranuat për Mitrovicën?[/size]
   [size=medium]8. Çfarë nuk dinë tjetër për ju, qytetarët e Kosovës?[/size]
   [size=medium]9. Megjithëse jeni angazhuar fuqishëm me tërë makinerinë tuaj shtetërore e partiake për të bërë fushatë, ju lutem jeni të paktën për një moment të vetëm i sinqertë e realist dhe na tregoni se si do të silleshit ju në rast se Presidenti Rugova do të ju drejtohej qytetarëve protestues atë ditë në Mitrovië, në të njëjtën mënyrë sikurse ju?[/size]
   [size=medium]10. E kujt është Kosova z. Kryeministër?[/size][/size]

   [size=medium]Video me 1999 ne mitrovicë[/size]
   [size=medium]
   Der Author hat diesen Text versteckt. Zum Einloggen oder Registrieren hier klicken.
   [/size][size=medium]
   [/size]