***Sony Computer Entertainment në treg video-konzolë të re***

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • ***Sony Computer Entertainment në treg video-konzolë të re***

   Kompania japoneze, Sony Computer Entertainment gjatë muajit tetor do të plasojë në tregjet e Amerikës, Azisë dhe të Evropës një model të ri, të avancuar, të video-konzolës Play Station Portable (PSP).

   Që prej muajit dhjetor 2004, kur PSP për herë të parë është paraqitur në treg, në mbarë botën veçmë janë shitur 41 milionë njësi të kësaj video-konzole të popullarizuar, në të cilën ka mundësi që, përveç lojërave, të dëgjohet muzikë dhe të shikohen filma.

   Risia e kompanisë Sony "PSP-3000" – edhe pse me dizajn dhe funksione të pandryshuara, ka rezolucion dukshëm më të madh të ekranit dhe mikrofon të instaluar.

   Çmimi i konzolës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada do të jetë 199.99 dollarë, derisa në Evropë vjen me çmim prej 199 eurosh, derisa çmimi për tregun aziatik ende mbahet në fshehtësi.


   [IMG:http://img364.imageshack.us/img364/1774/f0821045451724mbe8.jpg]
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   --------------------- [IMG:http://i33.tinypic.com/2qcpjiu.gif] ----------------------
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   -----PA PIK INTERESI!-----