***Edhe telefonat VOIP mund të janë të bukur***

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • ***Edhe telefonat VOIP mund të janë të bukur***

   Për këtë pajisje nuk dimë shumë, për më tepër, e as që mund të dimë duke pasur parasysh se bëhet fjalë për prototip të telefonave VOIP. Mirëpo është dizajnuar aq bukur sa nuk mund ta anashkalojmë.

   Telefoni Tatung VOIP do të duhej të kishte lidje Bluetooth e Wi-Fi dhe pjesën e përparme të ndjeshme në prekje. Opsione dhe taste nuk ka tepër, mirëpo na duket se ka mjaft për krejt ato që nevojiten në një pajisje VOIP.

   Se a do të paraqitet në treg kjo pajisje dhe me çfarë çmimi, kjo është punë tjetër, mirëpo edhe nëse nuk ec puna në aspektin e VOIP, nuk do të ishim pishman as që ky dizajn një ditë të përdoret për zhvillimin e telefonave celularë.


   [IMG:http://img143.imageshack.us/img143/2900/f0828064752885mla7.jpg]
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   --------------------- [IMG:http://i33.tinypic.com/2qcpjiu.gif] ----------------------
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   -----PA PIK INTERESI!-----