***Celulari i parë me projektor të integruar***

  Diese Seite verwendet Cookies. Durch die Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Weitere Informationen

  Përkthyes

  Radio Projekt 21

  Ndegjo me Internet Explorer

  Ndegjo me Firefox

  Forumsstruktur

  Team

  • ***Celulari i parë me projektor të integruar***

   Ja, ndodhi edhe kjo: celulari i parë me projektor të integruar është paraqitur në treg. Dëm që vetëm bëhet fjalë për pajisjen që pakkush do ta blej në të vërtetë.

   Produkti i kompanisë kineze Epoq ka specifika bukur të dobëta: pos projektorit i cili në sipërfaqe të rrafshët mund të paraqes fotografi me diagonale prej 30 inçësh, në të gjendet edhe ekrani i ndjeshëm në prekje dhe dalja video. Mirëpo, kamera e integruar ka rezolucion prej gjithsejtë 1.3 megapiksela, derisa prej lidhjeve për bartje të dhënave në të gjendet vetëm GPRS.

   Megjithatë, ajo që shumicën do t’i zmbraps nga blerja, pos faktit që pajisja mund të blihet vetëm në Kinë, është edhe se Epoq EGP-PP01 është kopje e pastër e iPhone, me pamje pothuajse identike.

   Pa marrë parasysh këtë, është mirë të shohim se është e mundur të kemi projektor të vërtetë në një pajisje aq të vogël siç është celulari. Ndoshta edhe kjo do të bëhet pjesë e pajisjeve standarde të celularëve të cilët tanimë janë përplot me gjëra tjera.


   [IMG:http://img186.imageshack.us/img186/1785/epoq1td4.jpg]
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   --------------------- [IMG:http://i33.tinypic.com/2qcpjiu.gif] ----------------------
   º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º°⋱◦º°⋱⋰º°⋱⋰°º◦◦º°⋱⋰°º◦◦º⋱⋰°º◦◦º
   -----PA PIK INTERESI!-----